Naturvidenskabsfestival: Rent vand i hanen // uge 39

Vores liv før og efter: I Danmark er vi så superprivilegerede, at vi har let adgang til rent drikkevand. Men desværre er ikke alle lige så heldige.

Målgruppe

Varighed

2 timer
Rent vand fra hanen · Sonforce · Sønderborg Forsyning

Om forløbet

I Danmark er vi så superprivilegerede, at vi har let adgang til rent drikkevand. Vores drikkevand bliver pumpet op til et vandværk, som sørger for iltning og for at fjerne blandt andet jern. Men desværre er ikke alle lige så heldige.

Forløbene er en del af Naturvidenskabsfestivalen og kan kun bookes i uge 39

Se mere om naturvidenskabsfestival på houseofscience.dk og naturvidenskabsfestival.dk

Det kan du lære

På dette modul laver vi simple pumper, som viser princippet for at pumpe vand op, og vi prøver os frem for at finde ud af, hvordan man bedst kan rense forurenet vand.

Foto af Mette la Cour

Din formidler

Hej, jeg hedder Mette og jeg er formidler i Sonforce. Sonforce er både for skoler, børnehaver, foreninger og andre interesserede. Sammen sikrer vi, at forløbet i Sonforce passer præcis på det, som du ønsker, at det skal understøtte.

Book et forløb

Loading...
Blyant og papir, stock, unsplash

Spørgsmål og svar

Hvor foregår det?

Du kan se hvor det enkelte forløb foregår, øverst på siden. 

Her finder du vores adresser

Hvad koster det?

Forløbene hos Sonforce er gratis.

Hvor mange kan deltage?

Det er god plads til omkring 20 deltagere, men på nogle forløb kan vi godt være lidt flere. Kontakt os hvis du er i tvivl.

Skal vi have noget med?

Nej. I de forløb hvor der anvendes materialer, stiller vi materialer til rådighed. Rundvisninger foregår dog for en stor dels vedkommende udendørs, så praktisk tøj anbefales.