Rundvisning på Sønderborg Rensningsanlæg

Kom med på en rundtur på Sønderborg Rensningsanlæg, og bliv klogere på spildevandets vej igennem rensningsanlægget.

Varighed

1½ time

Hvad skal der ske?

Vi starter rundvisningen med, at I får en kort introduktion til spildevand, hvorefter vi går en tur rundt på rensningsanlægget. Her følger vi spildevandet igennem de forskellige processer rundt på rensningsanlægget, indtil det igen kan sendes tilbage ud i naturen og bliver en del af vandets kredsløb.

Det er vigtigt for os, at rundvisningen og indholdet tilpasses netop jeres besøg. Hvis rundvisningen på rensningsanlægget indgår i et længere undervisningsforløb, eller hvis I har nogle specifikke ønsker i forhold til indholdet, så skriv det gerne i “noter i booking”.

Praktisk info

SONFOR står klar til at tage imod jer, når I ankommer.

Rundvisningen foregår udendørs, og det er derfor vigtigt, at I klæder jeg på i forhold til vejret.

Da vi bevæger os rundt på en arbejdsplads, anbefaler vi en gruppestørrelse på maximalt 25 personer.

Af sikkerhedsmæssige årsager, er det vigtigt, at I følger de retningslinjer der udstikkes ved ankomsten. Ligeledes er det af sikkerhedsmæssige årsager, at vi ikke anbefaler besøget til indskolingen.

Foto af Mette la Cour

Din formidler

Hej, jeg hedder Lene, og jeg er formidler i SONFOR Formidling. SONFOR Formidling er både for skoler, børnehaver, foreninger og andre interesserede. Sammen sikrer vi, at forløbet passer præcis til det, som du ønsker, at det skal understøtte.

Jeg glæder mig til at se jer.

Book et forløb

Loading...
Blyant og papir, stock, unsplash

Spørgsmål og svar

Hvor foregår det?

Du kan se hvor det enkelte forløb foregår, øverst på siden. 

Her finder du vores adresser

Hvad koster det?

Forløbene hos SONFOR Formidling er gratis.

Hvor mange kan deltage?

Det er god plads til omkring 20 deltagere, men på nogle forløb kan vi godt være lidt flere. Kontakt os hvis du er i tvivl.

Skal vi have noget med?

Nej. I de forløb hvor der anvendes materialer, stiller vi materialer til rådighed. Rundvisninger foregår dog for en stor dels vedkommende udendørs, så praktisk tøj anbefales.