Rundvisning på Nørrekobbel Genbrugsplads

Kom med på en rundtur på Nørrekobbel Genbrugsplads. Vi kigger på de forskellige containere og taler om, hvad der videre sker med affaldet.

Varighed

1 time

Om forløbet

Kom med på en rundtur på Nørrekobbel genbrugsplads. Vi kigger på de forskellige containere og taler om, hvad der videre sker med affaldet.

Turen rundt på Nørrekobbel genbrugsplads kan med fordel kombineres med et forløb i vores formidlingscenter, Sonforce, hvor forløbet enten kan handle om affaldets nedbrydningstider i naturen eller sortering af affald i enkelte kategorier.

Det kan du lære

Lær, at du ved at genbruge sparer på jordens ressourcer.

For udskolingen:

Dette forløb passer ind i følgende fællesfaglige fokusområde: Produktion med bæredygtig udnyttelse af naturgrundlaget

For indskoling og mellemtrin:

Dette forløb understøtter udvikling af følgende naturfaglige kompetencer: Perspektivering, undersøgelse og kommunikation.

Foto af Mette la Cour

Din formidler

Sonforce er både for skoler, børnehaver, foreninger og andre interesserede. Sammen sikrer vi, at forløbet i Sonforce passer præcis på det, som du ønsker, at det skal understøtte.

Book et forløb

Loading...
Blyant og papir, stock, unsplash

Spørgsmål og svar

Hvor foregår det?

Du kan se hvor det enkelte forløb foregår, øverst på siden. 

Her finder du vores adresser

Hvad koster det?

Forløbene hos Sonforce er gratis.

Hvor mange kan deltage?

Det er god plads til omkring 20 deltagere, men på nogle forløb kan vi godt være lidt flere. Kontakt os hvis du er i tvivl.

Skal vi have noget med?

Nej. I de forløb hvor der anvendes materialer, stiller vi materialer til rådighed. Rundvisninger foregår dog for en stor dels vedkommende udendørs, så praktisk tøj anbefales.