Rundvisning på Nørrekobbel Genbrugsplads

Kom med på en rundtur på Nørrekobbel Genbrugsplads, og bliv klogere på genbrug og genanvendelse. Vi kigger ned i de forskellige containere og snakker om, hvad der sker med affaldet, når det forlader genbrugspladsen.

Varighed

1 time

Det sker her

Hvad skal der ske?

Vi starter rundvisningen med, at I får en introduktion til affaldshierarkiet. Derefter går vi en tur rundt på genbrugspladsen, hvor vi stopper op ved udvalgte affaldstyper og snakker om hvad affaldet er lavet af, og hvad det kan genanvendes til. Undervejs vil I også møde vores genbrugsvejledere og få et indblik i, hvordan vi håndterer affaldet.

Det er vigtigt for os, at rundvisningen og indholdet tilpasses netop til jeres besøg. Hvis rundvisningen på genbrugspladsen indgår i et længere undervisningsforløb, eller hvis I har nogle specifikke ønsker i forhold til indholdet, så skriv det gerne i “noter til bookingen”.

Praktisk info

SONFOR står klar til at tage imod jer, når I ankommer. Ved ankomsten uddeler vi veste som skal bæres under hele besøget.

Rundvisningen foregår udendørs, og det er derfor vigtigt, at I klæder jer på i forhold til vejret.

Da vi bevæger os rundt på en arbejdsplads, anbefaler vi en gruppestørrelse på maximalt 20 personer.

Foto af Mette la Cour

Din formidler

Hej, jeg hedder Lene, og jeg er formidler i SONFOR Formidling. SONFOR Formidling er både for skoler, børnehaver, foreninger og andre interesserede. Sammen sikrer vi, at forløbet passer præcis til det, som du ønsker, at det skal understøtte.

Jeg glæder mig til at se jer.

Book et forløb

Loading...
Blyant og papir, stock, unsplash

Spørgsmål og svar

Hvor foregår det?

Du kan se hvor det enkelte forløb foregår, øverst på siden. 

Her finder du vores adresser

Hvad koster det?

Forløbene hos SONFOR Formidling er gratis.

Hvor mange kan deltage?

Det er god plads til omkring 20 deltagere, men på nogle forløb kan vi godt være lidt flere. Kontakt os hvis du er i tvivl.

Skal vi have noget med?

Nej. I de forløb hvor der anvendes materialer, stiller vi materialer til rådighed. Rundvisninger foregår dog for en stor dels vedkommende udendørs, så praktisk tøj anbefales.