Rundvisning på Gråsten Vandværk

Kom med på en rundtur på Gråsten Vandværk, og bliv klogere på vandets rejse fra grundvand til drikkevand.

Hvad skal der ske?

Vi starter rundvisningen med, at I får en kort introduktion til vandets kredsløb, hvorefter vi går en tur rundt på vandværket. Her følger vi vandet fra det pumpes op af jorden som råvand, indtil det igen forlader vandværket, og ender i vandhanen som velsmagende drikkevand. Undervejs snakker vi om fremtidens drikkevandsforsyning, vores vandforbrug samt, hvordan vi sammen kan passe på grundvandet.

Det er vigtigt for os, at rundvisningen og indholdet tilpasses netop jeres besøg. Hvis rundvisningen på vandværket indgår i et længere undervisningsforløb, eller hvis I har nogle specifikke ønsker i forhold til indholdet, så skriv det gerne i “noter til booking”.

Praktisk info

SONFOR står klar til at tage imod jer, når I ankommer. Af hensyn til hygiejnen uddeler vi ved ankomsten håndsprit samt overtrækssko, som I skal have på under hele besøget.

Én af vandværkets boringer er placeret i gåafstand til vandværket. Hvis I ønsker at se denne, så er dette muligt efter rundvisningen på vandværket.

Grundet vandværkets størrelse anbefaler vi en gruppestørrelse på maximalt 30 personer.

Foto af Mette la Cour

Din formidler

Hej, jeg hedder Lene, og jeg er formidler i SONFOR Formidling. SONFOR Formidling er både for skoler, børnehaver, foreninger og andre interesserede. Sammen sikrer vi, at forløbet passer præcis til det, som du ønsker, at det skal understøtte.

Jeg glæder mig til at se jer.

Book et forløb

Loading...
Blyant og papir, stock, unsplash

Spørgsmål og svar

Hvor foregår det?

Du kan se hvor det enkelte forløb foregår, øverst på siden. 

Her finder du vores adresser

Hvad koster det?

Forløbene hos SONFOR Formidling er gratis.

Hvor mange kan deltage?

Det er god plads til omkring 20 deltagere, men på nogle forløb kan vi godt være lidt flere. Kontakt os hvis du er i tvivl.

Skal vi have noget med?

Nej. I de forløb hvor der anvendes materialer, stiller vi materialer til rådighed. Rundvisninger foregår dog for en stor dels vedkommende udendørs, så praktisk tøj anbefales.