Affaldssortering og genbrug

Med udgangspunkt i en genbrugsbeholder taler vi om, hvordan vi sorterer forskelligt affald, hvad er plastik og hvad er metal?

Målgruppe

Varighed

1 time

Det sker her

Om forløbet

Med udgangspunkt i en genbrugsbeholder taler vi om, hvordan vi sorterer forskelligt affald, hvad er plastik og hvad er metal? Vi leger sorteringsleg og børnene får selv lov at sortere rent affald.

Alle børnehaver i Sønderborg Kommune får i løbet af sommeren 2020 udleveret en børnebog fra Sønderborg Forsyning, “Ingrid og August lærer om affald” og dette forløb er det forløb, som gennemgås i bogen. Det er derfor naturligt at binde de to ting sammen.

Vi slutter af med en snak om, hvorfor det er vigtigt at genbruge og genanvende og alle børn får et flot diplom med hjem.

Det kan du lære

Lær om affald og affaldssortering

Foto af Mette la Cour

Din formidler

Hej, jeg hedder Mette og jeg er formidler i Sonforce. Sonforce er både for skoler, børnehaver, foreninger og andre interesserede. Sammen sikrer vi, at forløbet i Sonforce passer præcis på det, som du ønsker, at det skal understøtte.

Book et forløb

Loading...
Blyant og papir, stock, unsplash

Spørgsmål og svar

Hvor foregår det?

Du kan se hvor det enkelte forløb foregår, øverst på siden. 

Her finder du vores adresser

Hvad koster det?

Forløbene hos Sonforce er gratis.

Hvor mange kan deltage?

Det er god plads til omkring 20 deltagere, men på nogle forløb kan vi godt være lidt flere. Kontakt os hvis du er i tvivl.

Skal vi have noget med?

Nej. I de forløb hvor der anvendes materialer, stiller vi materialer til rådighed. Rundvisninger foregår dog for en stor dels vedkommende udendørs, så praktisk tøj anbefales.