Affaldsindsamlingen 2020 // uge 38

Har din klasse eller forening samlet affald ind? Så book et forløb i Sonforce, hvor vi vejer, tæller og sortere plastikken (og dåserne), inden vi kommer det i den rette container.

Varighed

1½ time
Mand ligger i en bunke affald på stranden · Sonforce · Sønderborg Forsyning

Om forløbet

Affaldsindsamlingen i år har særlig fokus på plastik og samtidig stadig på dåser. Har din klasse eller forening samlet affald ind? Så book et forløb i Sonforce, hvor vi vejer, tæller og sortere plastikken (og dåserne), inden vi kommer det i den rette container.

Forløbet kan kun bookes i uge 38 og forudsætter deltagelse i Affaldsindsamlingen

Det kan du lære

Mens vi tæller og sorterer, taler vi om affaldets nedbrydningstider i naturen, om affaldets oprindelse og om den korrekte genanvendelse.

Foto af Mette la Cour

Din formidler

Hej, jeg hedder Mette og jeg er formidler i Sonforce. Sonforce er både for skoler, børnehaver, foreninger og andre interesserede. Sammen sikrer vi, at forløbet i Sonforce passer præcis på det, som du ønsker, at det skal understøtte.

Book et forløb

Loading...
Blyant og papir, stock, unsplash

Spørgsmål og svar

Hvor foregår det?

Du kan se hvor det enkelte forløb foregår, øverst på siden. 

Her finder du vores adresser

Hvad koster det?

Forløbene hos Sonforce er gratis.

Hvor mange kan deltage?

Det er god plads til omkring 20 deltagere, men på nogle forløb kan vi godt være lidt flere. Kontakt os hvis du er i tvivl.

Skal vi have noget med?

Nej. I de forløb hvor der anvendes materialer, stiller vi materialer til rådighed. Rundvisninger foregår dog for en stor dels vedkommende udendørs, så praktisk tøj anbefales.