Affald i naturen

Hvorfor er det en dårlig idé at kaste affald i naturen?

Målgruppe

Varighed

2 timer

Om forløbet

Vi arbejder med, hvad affaldet oprindeligt er lavet af og nedbrydningstiderne i naturen. Til slut går vi en lille tur rundt på Nørrekobbel . Genbrugsplads, hvor vi kigger i containerne og snakker om, hvad der derfra videre sker med affaldet

Det kan du lære

Du kan færdes i naturen uden at smide affald eller at naturen tager skade. Du ved, at det tager meget lang for affald at nedbrydes i naturen.

For indskoling og mellemtrin:

Dette forløb understøtter udvikling af følgende naturfaglige kompetencer: Perspektivering, undersøgelse og kommunikation.

Foto af Mette la Cour

Din formidler

Hej, jeg hedder Mette og jeg er formidler i Sonforce. Sonforce er både for skoler, børnehaver, foreninger og andre interesserede. Sammen sikrer vi, at forløbet i Sonforce passer præcis på det, som du ønsker, at det skal understøtte.

Book et forløb

Loading...
Blyant og papir, stock, unsplash

Spørgsmål og svar

Hvor foregår det?

Du kan se hvor det enkelte forløb foregår, øverst på siden. 

Her finder du vores adresser

Hvad koster det?

Forløbene hos Sonforce er gratis.

Hvor mange kan deltage?

Det er god plads til omkring 20 deltagere, men på nogle forløb kan vi godt være lidt flere. Kontakt os hvis du er i tvivl.

Skal vi have noget med?

Nej. I de forløb hvor der anvendes materialer, stiller vi materialer til rådighed. Rundvisninger foregår dog for en stor dels vedkommende udendørs, så praktisk tøj anbefales.